Privacy Verklaring

01. BLIJVEND.FIT

Je leest op dit moment de pricacy verklaring van Blijvend.Fit. Blijvend.Fit, zij biedt coaching en advies aan die zich volledig richt op het voorzien van informatie en coaching omtrent hormonen, voeding en lifestyle. Middels coaching, gratis producten en betaalde programma’s.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Blijvend.Fit verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Blijvend.Fit is onderdeel van Onwijs Groen Een eenmanszaak die wordt gedreven door Suzanne van der Velden.

Suzanne@Blijvend.Fit
Strawinskylaan 29, 2102CM Heemstede

BTW nr. NL001901914B49| KVK nr. 55917135

02. WELKE GEGEVENS

Er worden een aantal persoonsgegevens verzameld door Blijvend.Fit. Welke zijn dat?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt gedaan of andere aanvragen doet voor een van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden om je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
– Voor- en achternaam
– E-mail adres
– Telefoonnummer
– Straat en huisnummer
– Postcode en woonplaats
– IP adres

03. DOEL GEGEVENS

De persoonsgegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

01. HET VERSTUREN VAN NIEUWSBRIEVEN

Blijvend.Fit stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Blijvend.Fit.

02. CONTACT OPNEMEN

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Blijvend.Fit via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.

03. FACTUURGEGEVENS

Jouw gegevens met betrekking tot het aangekochte product of dienst, de kosten daarvan, jouw naam, bedrijfsnaam en adres worden verzamelt en bewaard voor onze administratie, om te voldoen aan de wettelijke administratieverplichtingen.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiele relaties en/of opdrachtnemers.

03. ONTVANGERS

De gegevens die Blijvend.Fit ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. AUTORESPOND

De nieuwsbrieven worden verzonden met Autorespond Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Autorespond. De servers van Autorespond zijn gevestigd in de Nederland.

02. MIJNDOMEIN

De e-mail van Blijvend.Fit wordt gehost bij Siteground. Als jij contact opneemt via de formulieren , worden de betreffende e-mails opgeslagen op de servers van Siteground of worden de betreffende e-mails opgeslagen bij Hostnet.

03. PAYMENT PROCESSOR

Bij aankopen via de website van Blijvend.Fit gebruiken we de door jou aangeleverde gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Bij de betaling wordt je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens worden niet doorgegeven aan onze servers en worden ook niet door ons opgeslagen.

04. ACCOUNTANT / BOEKHOUDER / BOEKHOUDSYTEEM

De gegevens die op onze facturen staan, geven wij door aan het beveiligde administratiesysteem van MoneyBird. 

05. VIRTUAL ASSISTANT / BRANDING SPECIALIST

De website, Facebook, Analytics en ActiveCampaign worden mede beheert door onze virtual assistant / branding specialist. Om dat naar behoren te kunnen doen hebben zij toegang tot deze beveiligde software.

04. COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website worden teruggestuurd wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van de ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van de website van Blijvend.Fit en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

01. FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES

Met jouw toestemming gebruikt Blijvend.Fit  om advertenties te tonen cookies van Facebook. Deze cookies zorgen ervoor dat er voor jou relevante advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

02. TRACKING COOKIES

Met jouw toestemming gebruikt Blijvend.Fit  sitetracking van Autorespond. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s je op de website bekijkt. Hiervoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

03. GOOGLE ANALYTICS

Met jouw toestemming plaatst Blijvend.Fit cookies van Google Analytics. We doen dit om inzicht te krijgen hoe bezoekers de website van Blijvend.Fit gebruiken, zodat we het gebruik van de site kunnen optimaliseren. De gegevens die verzameld worden zijn geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Verder kun altijd:
– ‘Cookies van derden’ automatisch uitschakelen in je browser.
– Aangeven in je browserinstellingen dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
– De geplaatste cookie weer verwijderen uit je browser of eventueel blokkeren per domein.

05. SOCIAL MEDIA

We willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van de website van Blijvend.Fit te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms heeft Blijvend.Fit de buttons geplaatst. Lees de privacy verklaringen van deze Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je verschillende privacy verklaringen.

Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn

06. LINKS

Op de website van Blijvend.Fit  vind je links naar externe websites. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten Blijvend.Fit. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijst Blijvend.Fit  je door naar de cookie- of privacy verklaring van de betreffende website.

07. OPSLAG PERIODE

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Blijvend.Fit, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. HET VERSTUREN VAN NIEUWSBRIEVEN

Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Autorespond. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar suzanne@Blijvend.Fit.

02. CONTACT OPNEMEN

Op het moment dat je contact opneemt met Blijvend.Fit  via e-mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

03. ANALYTICS

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

04. FACEBOOK

De gegevens die Facebook op de website verzameld zijn niet anoniem en verbonden aan jouw IP adres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Facebook.

08. BEVEILIGING

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Blijvend.Fit of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website vanBlijvend.Fit privé is. Je herkent deze beveiliging aan het slotje voor de url.

09. JOUW RECHTEN

01. RECHT OP INZAGE

Je hebt recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Blijvend.Fit vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar Blijvend.Fit. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. RECHT OP RECTIFICATIE

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Blijvend.Fit . Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke e-mail.

03. RECHT OP OVERDRACHT

Mocht jij je gegevens nodig hebben die bij Blijvend.Fit opgeslagen zijn in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Francisca van den Berg al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

04. RECHT OP WISSEN VAN GEGEVENS

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Blijvend.Fit vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

05. RECHT OP HET INDIENEN VAN EEN KLACHT

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat Blijvend.Fit  niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

06. RECHT OP STOP GEGEVENSGEBRUIK (BEZWAAR)

Wil jij niet dat Blijvend.Fit  jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik van deze rechten kan via suzanne@Blijvend.Fit onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen 4 weken te reageren.

10. PLICHTEN

Blijvend.Fit verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Blijvend.Fit via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Blijvend.Fit de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Blijvend.Fit met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Blijvend.Fit behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Blijvend.Fit dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Blijvend.Fit  te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

suzanne@Blijvend.Fit 
Strawinskylaan 29, 2102CM Heemstede

BTW nr. NL001901914B49| KVK nr. 55917135

Deze privacy verklaring is van 18 juni 2020. We behouden ons het recht om deze privacy verklaring aan te passen. Als het om een belangrijke wijziging gaat, zullen wij u daarvan op de hoogte brengen. Als het gaat om een nieuw doel voor dezelfde gegevens zullen wij u de mogelijkheid geven daar bezwaar tegen te maken.